Mededelingen

Actuele mededelingen uit onze praktijk.

Op deze pagina proberen wij u zo compleet mogelijk op de hoogte te brengen van actuele ontwikkelingen m.b.t. de gezondheidszorg of praktijkinformatie.

Telefonisch spreekuur

Vanwege de slechte bereikbaarheid van het telefonisch spreekuur is besloten om dit te laten vervallen. U kunt ‘s ochtends bellen met de assistente. Als het nodig is, belt de huisarts u terug.

Griepvaccinatie

De jaarlijkse griepvaccinaties hebben plaatsgevonden op 12 en 25 november. Als u wel een uitnodiging hebt ontvangen, maar nog niet in de gelegenheid bent geweest om de vaccinatie te ontvangen, kunt u contact opnemen met de assistente.

E-contact

Vanwege nieuwe eisen rondom informatiebeveiliging in het kader van de Europese privacywet AVG is het niet langer mogelijk om te mailen met het adres info@aghabozorg.nl. Mocht u contact willen hebben via e-mail, dan kunt u dit doen via het contactformulier “medische vragen”. Dit gaat via een beveiligde verbinding. Als u formulieren mee wilt sturen, kan dit op aanvraag via bovenstaand contactformulier. U ontvangt dan een uitnodiging om u te registreren bij doktr.nl, waarna u een bericht kunt sturen met bijlage. Herhaalrecepten kunt u telefonisch aanvragen via de herhaalreceptenlijn van de praktijk. Mocht dit bezwaarlijk zijn, dan kunt u een mail sturen via het contactformulier.

Huisarts in opleiding

In het kader van de huisartsopleiding is vanaf 1 mrt 2019 voor de duur van een jaar mevrouw Gery Esselink werkzaam in de praktijk.

Zij ziet zelfstandig patiƫnten onder supervisie van dokter Aghabozorg. Als u liever een afspraak heeft bij dokter Aghabozorg zelf dan kunt u dit aangeven bij de assistente.

Waarnemende huisarts 

Dokter Kemperman heeft vanwege andere werkzaamheden de praktijk verlaten.

Wij zijn momenteel op zoek na een vaste waarnemer voor 1 dag per week

Praktijkondersteuner Jeugd GGZ

Vanaf 1 oktober 2017 is Mw. M. Wigchers werkzaam in de praktijk als praktijkondersteuner Jeugd-GGZ. Zij is verpleegkundige, gespecialiseerd in psychische klachten bij kinderen en jongeren.

Praktijkondersteuner Somatiek

Praktijk gesloten i.v.m. de vakantieperiode

Onze vakanties in 2020 vindt u in de rubriek Informatie, onder het kopje waarnemingen.

Tijdens afwezigheid van uw eigen huisarts kunt u voor klachten die geen uitstel kunnen hebben altijd terugvallen op een waarnemer.

Op www.thuisarts.nl vindt u betrouwbare informatie, zelfzorgadviezen en advies over wanneer u de huisarts moet raadplegen over veel klachten en ziektebeelden. Misschien kan deze informatie u helpen met uw klachten om te gaan tot uw eigen huisarts weer aanwezig is. Het is niet de bedoeling dat u de waarnemer consulteert voor chronische klachten (“second opinion”) Uitzondering is een acute hevige verergering van deze klachten waarmee u niet kunt wachten tot uw eigen huisarts weer aanwezig is.

U kunt altijd overleggen met de doktersassistente als u twijfelt over de ernst van uw klachten en de noodzaak om de waarnemend huisarts te bezoeken.

Vernieuwde certificering NPA voor huisartspraktijk Aghabozorg

Huisartspraktijk Aghabozorg is NHG-gecertificeerd. Sinds 2014 wordt via een jaarlijkse audit getoetst of we voldoen aan de kwaliteitseisen van het keurmerk.

Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker 2016

Vanaf 1 januari 2017 is het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker vernieuwd.                                                                                                                                                                                                                                                                                      https://www.bevolkingsonderzoekoost.nl/baarmoederhalskanker