Mededelingen

Actuele mededelingen uit onze praktijk.

Op deze pagina proberen wij u zo compleet mogelijk op de hoogte te brengen van actuele ontwikkelingen m.b.t. de gezondheidszorg of praktijkinformatie.

VRAGENLIJSTEN

Wij bedanken iedereen die een vragenlijst heeft ingevuld hartelijk voor de gedane moeite. De antwoorden worden meegenomen bij verbeterprojecten in de komende tijd.

PATIENTPORTAAL

Met ingang van 13 mei 2020 is het patiëntportaal actief. U kunt hier in een beveiligde omgeving online herhaalrecepten aanvragen en een vraag stellen via e-consult. Hiervoor dient u eenmalig een account aan te maken op uw computer. Indien u dit wenst, kunt u daarna de app uwzorgonline downloaden op uw mobiele telefoon, waarmee u dit ook via uw telefoon kan doen.

E-CONTACT

Vanwege de eisen rondom informatiebeveiliging in het kader van de Europese privacywet AVG verzoeken we u om alleen berichten te versturen via ons patiëntportaal, ook over afspraken of herhaalrecepten. 

VASTE WAARNEEMSTER

Vanaf 1 januari 2024 is op vrijdagen dokter Diender aanwezig als waarnemend huisarts. Dokter Aghabozorg is op die dagen niet of slechts beperkt beschikbaar voor consulten.                                                         

PRAKTIJKONDERSTEUNER GGZ JEUGD

Vanaf 1 oktober 2023 is Mw. E. Lubbers werkzaam als praktijkondersteuner Jeugd-GGZ. Zij is verpleegkundige, gespecialiseerd in psychische klachten bij kinderen en jongeren.

Vanaf 1 april 2024 is mw. S. Mokkink werkzaam als praktijkondersteuner Jeugd-GGZ. Zij is maatschappelijk werker, gespecialiseerd in begeleiding van kinderen en gezinnen.

NIEUWE ASSISTENTES

Vanaf 1 januari 2024 zijn Mariette Kersten en Linda van Dulmen ons team komen versterken op respectievelijk de woensdag en de vrijdag. 

Maggy Aghabozorg heeft haar opleiding tot doktersassistente met succes afgerond. Gefeliciteerd, Maggy! Maggy blijft in ons team werken op maandag, woensdag en vrijdag.

PRAKTIJK GESLOTEN i.v.m. de vakantieperiode

Onze vakanties in 2024 vindt u in de rubriek Informatie, onder het kopje waarnemingen.

GRIEP- EN PNEUMOCOCCENVACCINATIES

Op 23 en 24 oktober 2023 zijn de jaarlijkse griep- en pneumococcenvaccinaties gegeven. 

 Als u wel tot de doelgroep behoort, maar vorig jaar niet geweest bent, ontving u dit jaar niet automatisch een uitnodiging. Mocht u komend jaar wél een griepprik willen, dan kunt u dit laten weten aan de assistente.